Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
3 квітня 2020 р. Передача засобів захисту. Світлини з архіву Миколи Буліги.
Віра без діл мертва і в час карантину? Митрополит Луцький і Волинський Михаїл та благодійники передали медикам засоби індивідуального захисту.
3 квітня 2020 р.
Духовна абетка
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про Церкву і коронавірус У 23-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Віталій Собко, голова інформаційно-видавничого центру єпархії, клірик кафедрального собору Святої Трійці.
3 квітня 2020 р.
Мучениця Світлана самарянка
2 квітня – мучениці Світлани самарянки та її синів Віктора і Йосії Цього дня особливо вшановуємо святу Світлану (Фотинію), парафія в Ковелі має престольний празник.
1 квітня 2020 р.
Світлина з сайта volyn24.com.
Рожищанський декан – про поховання в умовах карантину Благочинний і настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці у Рожищі протоієрей Василь Шняк розповів, як у його деканаті проводять чин похорону під час карантину
1 квітня 2020 р.
29 березня 2020 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей: не давайте хворіти душі, аби не хворіти тілу Митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на важливості духовного здоров’я під час проповіді на завершення Божественної літургії в кафедральному соборі Святої Трійці.
30 березня 2020 р.
25 березня 2020 р. Протоієрей Михайло Бучак. Кадр з відео священика.
Протоієрей Михайло Бучак започаткував проєкт, аби подолати страх Головний військовий капелан єпархії, настоятель парафії в с. Княгининок у «Фейсбуці» відповідав на запитання парафіян у форматі відеочату.
27 березня 2020 р.
Духовна абетка
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про духовне зростання У 22-му випуску щотижневої програми говоритиме архімандрит Константин (Марченко), намісник Свято-Миколаївського чоловічого монастиря у Жидичині Ківерецького деканату.
27 березня 2020 р.
Протоієрей Анатолій Александрук
Архієрей привітав декана Свято-Димитрівського округу з ювілеєм Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив літургію у соборі Великомученика Димитрія Солунського з нагоди 60-річчя протоієрея Анатолія Александрука.
27 березня 2020 р.
Кадр з відео Богдана Климчука.
Владика Михаїл – про богослужіння в умовах карантину Митрополит Луцький і Волинський в інтерв'ю інтернет-проєкту «АПоговориТИ» (сайт t1.ua) розповідав про карантинні заходи у храмах єпархії.
26 березня 2020 р.
Протоієрей Михайло Онищук – у студії ГІТ. Кадр з відео Громадського інтерактивного телебачення.
Луцький декан: Сьогодні маємо можливість переосмислити життя Протоієрей Михайло Онищук, благочинний обласного центру, поділився своїми думками щодо карантину в ефірі «Громадського інтерактивного телебачення».
26 березня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери