Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Чотири трансляції щотригодинних молитов До молитов за подолання коронавірусу, які митрополит Луцький і Волинський Михаїл заохочує вірних проводити що три години, можна долучитися через прямий ефір у «Фейсбуці».
25 березня 2020 р.
25 березня 2020 р. Дезинфекція собору. Світлини з архіву протоієрея Володимира Подольця.
Продезинфіковано комплекс будівель Свято-Троїцького собору Староста кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Володимир Подолець запросив працівників ТзОВ «Дезінфекційна справа», аби знезаразити приміщення.
25 березня 2020 р.
Карантин: до духовенства звернулася поліція Митрополит Луцький і Волинський Михаїл отримав листа від ГУНП у Волинській області з застереженнями щодо участі вірних у богослужіннях під час карантину.
25 березня 2020 р.
У Холмській започаткували допомогу нужденним Луцька парафія Холмської ікони Божої Матері організовує допомогу для малозабезпечених та потребуючих.
25 березня 2020 р.
Богослужіння онлайн: які храми ведуть прямі трансляції Із запровадженням карантину все більше парафій знаходять способи, аби до відправи долучилися всі, хто не може бути в церкві.
25 березня 2020 р.
23 березня 2020 р. На в'їзді у Ковель. Світлина з архіву священика Володимира Удуда.
Ковель: духовенство молилося, аби відвернути нашестя хвороби Священнослужителі Свято-Димитрівського округу Ковельського району звершили молитву біля поклонних хрестів при в’їздах у місто Ковель із різних напрямків.
25 березня 2020 р.
Світлина з Фейсбук-сторінки ПЦУ.
На час карантину в храмах приймають записки електронними засобами Деякі священнослужителі запровадили подання записок «За здоров'я» і «За упокій» електронною поштою або через месенджері.
24 березня 2020 р.
22 березня 2020 р. Під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: споглядаючи на хрест – укріпляємось у вірі У третю неділю Великого посту, хрестопоклонну, митрополит Луцький і Волинський Михаїл говорив про велику любов, яку символізує животворчий хрест...
22 березня 2020 р.
19 березня 2020 р. Монастирські автобуси. Світлини з архіву архімандрита Константина (Марченко).
Лікарів возитимуть на роботу... монахи Ченці жидичинського монастиря запропонували Луцькій міськраді допомогу – використовувати транспорт обителі, аби доставляти медпрацівників в обласний центр.
19 березня 2020 р.
Що кажуть священники про карантинні обмеження в храмах Душпастирі у проповідях і «Фейсбуці» висловлюються щодо заходів, які доводиться вживати Церкві через загрозу поширення коронавірусу...
19 березня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери