Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
25 грудня 2019 р. Під час Божественної літургії у Воскресенському храмі Гурбинської обителі на Повстанських Могилах. Світлини з сайта rivne-cerkva.rv.ua.
Волиняни вшанували Спиридона Тримифунтського Волинське духовенство відвідало Гурбинський чоловічий монастир Рівненської єпархії, де в одному із храмів зберігається ікона цього Божого угодника із частинкою його риз.
29 грудня 2019 р.
27 грудня 2019 р. Капелани пишуть листа Віталію Марківу. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Капелани долучились до акції на підтримку нацгвардійця Військові священники з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла долучились до всеукраїнського флешмобу «Напиши листа Марківу».
29 грудня 2019 р.
26 грудня 2019 р. Під час зборів духовенства Луцького міського деканату. Світлина із «Фейсбук»-сторінки  парафії Холмської ікони Божої Матері.
Луцьке духовенство застерігає від вейпінгу Під час зборів священнослужителів Луцького міського деканату з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла ухвалено звернення щодо проблеми вейпінгу.
27 грудня 2019 р.
24 грудня 2019 р. Передача ікони в храм. Світлини з архіву протоієрея Володимира Мицька.
У Раковому Лісі молитимуться перед іконою з частинкою риз Декан протоієрей Володимир Мицько передав частинку риз святителя Спиридона парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці в с. Раків Ліс Камінь-Каширського деканату.
26 грудня 2019 р.
25 грудня 2019 р. Під час різдвяної Меси. Світлина з сайта Pravda.volyn.ua.
Різдво Христове: вітання римо-католикам Ігумен Никодим (Смілий) відвідав різдвяну месу в римсько-католицькому соборі Апостолів Петра й Павла, що в обласному центрі.
26 грудня 2019 р.
25 грудня 2019 р. Різдвяна літургія. Світлина інформаційної служби єпархії.
Уперше відправили різдвяну літургію за новим стилем 25 грудня в кафедральному соборі Святої Трійці відбулася служба Божа з нагоди Різдва Христового відповідно до новоюліанського календаря.
26 грудня 2019 р.
23 грудня 2019 р. Під час презентації книги «Святість людського життя». Світлина інормаційної служби єпархії.
ВПБА: відбулася презентація книги Працю «Святість людського життя» представили в актовому залі Волинської православної богословської академії, повідомив сайт vpba.edu.ua.
24 грудня 2019 р.
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про храм і богослужіння У 9-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Михайло Онищук, луцький міський декан, настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері в Луцьку.
24 грудня 2019 р.
22 грудня 2019 р. Передача вогню. Світлина іномраційної служби єпархії.
Пластуни передали вифлеємський вогонь Скаути привезли до кафедрального собору Святої Трійці вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа.
24 грудня 2019 р.
22 грудня 2019 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл – про Різдво Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді говорив про духовне сприйняття свята.
23 грудня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери