Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
10 лютого 2019 р. Під час Богослужіння у с. Мерва Горохівського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей відвідав нові парафії на Горохівщині У неділю 37-му після П’ятдесятниці митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив візитацію до тих громад Горохівського деканату, які возз’єдналися з ПЦУ.
12 лютого 2019 р.
Світлина з FB-сторінки події
АНОНС: Владика Михаїл розповість про Томос 15 лютого о 18.00 відбудеться зустріч молоді з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом. Захід проходитиме в Молодіжному центрі Волині (Луцьк, вул. Градний узвіз, 5).
12 лютого 2019 р.
Церковний календар: що відзначаємо 12 лютого Цього дня – свято, що називається Собор вселенських учителів і святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Йоана Золотоустого (слово «Собор» – у розумінні «спільне вшанування»)...
11 лютого 2019 р.
П’ять парафій за два дні Управління єпархії зарахувало в Православну Церкву України громади, які нещодавно вийшли з Московського Патріархату.
8 лютого 2019 р.
Волинська єпархія збільшилася ще на чотири парафії У духовній консисторії розповіли, які релігійні громади, що вийшли з МП, прийнято до ПЦУ...
6 лютого 2019 р.
2 лютого 2019 р. Благодійний концерт у Луцьку. Кадр із сюжету «12 каналу».
Триває збір пожертв на гуманітарний центр у Волновасі Гурт «Лісапетний батальйон» дав благодійний концерт у Луцьку, під час якого збирали гроші на зведення гуманітарного центру при храмі Святителя Миколая Чудотворця у Волновасі.
5 лютого 2019 р.
4 лютого 2019 р. Під час похорону. Кадр із відео UA:Волинь.
У Луцьку провели в останню путь бійця 51-ї бригади Чин похорону військовослужбовця Назара Бондарука відправили в Будинку панахиди обласного центру.
5 лютого 2019 р.
Під час інтронізації Митрополита Київського і всієї України Епіфанія. Світлина з сайта www.5.ua.
Владика Михаїл на інтронізації Предстоятеля ПЦУ 3 лютого митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь в урочистостях з нагоди інтронізації (сходження на престіл) Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.
4 лютого 2019 р.
Співці православного храму колядували греко-католикам Хор «Кредо» церкви Холмської ікони Божої Матері, що в обласному центрі, взяв участь у ІІІ фестивалі колядок «Відгомін Різдва»...
3 лютого 2019 р.
АНОНС: День відкритих дверей ВПБА 23 лютого Волинська православна богословська академія проводить день відкритих дверей...
2 лютого 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери