Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Патріарший і синодальний Томос надання автокефального церковного устрою Православній Церкві України
АНОНС: Президент України і Томос – у Луцьку 15 січня об 11.30 у кафедральному соборі Святої Трійці відбудеться молитва за Україну, в якій братиме участь Президент України Петро Порошенко.
14 січня 2019 р.
Святитель Василій Великий
Церковний календар: що відзначаємо 14 січня Цього дня святкуємо Обрізання Господнє, а також особливо вшановуємо святителя Василія Великого.
11 січня 2019 р.
11 січня 2019 р. Молебень у кафедральному собрі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку розпочалися різдвяні фестивалі Перед початком етно-фестивалю «Три празники в гості» у кафедральному соборі Святої Трійці відслужили молебень. Його очолив митрополит Луцький і Волинський...
11 січня 2019 р.
9 січня 2019 р. У Торчині. Світлина інформаційної служби єпархії.
Другий і третій дні Різдва: владика відвідав парафії Луцького району 8 січня митрополит Луцький і Волинський Михаїл відслужив Божественну Літургію в храмі с. Забороль, а 9 січня – у церкві селища Торчин.
11 січня 2019 р.
Січневе число «Волинських єпархіальних відомостей»
Перший у ПЦУ номер єпархіальної газети Вийшло друком січневе число «Волинських єпархіальних відомостей», уже як часопису Православної Церкви України.
11 січня 2019 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із настоятелем парафії с. Мерва протоієреєм Павлом Кліцуком. Світлина інформаційної служби єпархії.
На Горохівщині громада МП увійшла в ПЦУ Парафія Різдва Пресвятої Богородиці в с. Мерва у день Різдва Христового перейшла з Московського Патріархату в Православну Церкву України.
10 січня 2019 р.
Первомученик архідиякон Стефан
Церковний календар: що відзначаємо 9 січня Цього дня особливо вшановуємо апостола, первомученика архідиякона Стефана; парафія в Торчині Луцького районного благочиння має храмовий празник.
8 січня 2019 р.
7 січня 2019 р. Різдвяне Богослужіння у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит Михаїл: Вифлеємська зірка засяяла над Україною З нагоди Різдва Христового у кафедральному соборі Святої Трійці Божественну Літургію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
7 січня 2019 р.
Собор Пресвятої Богородиці
Церковний календар: що відзначаємо 8 січня Цього дня – Собор Пресвятої Богородиці, храмовий празник двох парафій нашої єпархії та інші церковні дати.
7 січня 2019 р.
5 січня 2019 р. Підписання Томосу. Світлина з сайта Cerkva.info.
Отримання Томосу: наш владика брав участь у цих подіях Митрополит Михаїл перебував у складі делегації Православної Церкви України під час молитовних заходів, на яких Вселенський Патріарх Варфоломій надав автокефалію ПЦУ.
6 січня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери