Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
8 листопада 2018 р. Божественна Літургія в Замковому архангельському чоловічому монастирі Світлини Ігоря Сацика
Луцьк: молитовно вшанували жертв окупацій Уперше в обласному центрі відзначили день пам’яті українських жертв окупаційних режимів...
9 листопада 2018 р.
Як поводитися, коли проводять бійця в останню дорогу? З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла інформаційна служба єпархії підготувала спеціальний документ: «Як поводитися, коли хоронимо воїна. Пам’ятка для лучан»...
7 листопада 2018 р.
АНОНС: Молитва за загиблими в’язнями луцької тюрми 8 листопада у храмі Новомучеників та сповідників XX століття Замкового Свято-Архангельського монастиря відбудеться Божественна Літургія, яку очолить митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
7 листопада 2018 р.
АНОНС: У Поворську відзначатимуть подвійний ювілей 11 листопада о 10.00 розпочнеться Божественна Літургія з нагоди 165-річчя зруйнованого та 15-річчя відбудованого храму Покрови Пресвятої Богородиці.
7 листопада 2018 р.
6 листопада 2018 р. Ікона великомучениці Варвари з частинкою мощей, що з київського Феодосіївського монастиря. Світлина інформаційної служби єпархії.
Розпочалося паломництво в медичних закладах Проща до ікони великомучениці Варвари з частинкою мощей почалася у храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона обласної клінічної лікарні.
7 листопада 2018 р.
6 листопада 2018 р. Прощання з Максимом Пасичнюком. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку прощалися із загиблим бійцем Воїна 14-ї ОМБр Максима Пасичнюка молитовно вшанували у кафедральному соборі Святої Трійці. Велику панахиду (парастас) очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
6 листопада 2018 р.
Церква Мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії м. Маневичі. Світлина з архіву настоятеля протоієрея Михайла Мельничука.
АНОНС: Освята нового храму в Маневичах 17 листопада, в суботу, митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснить чин освячення церкви Мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії в цьому райцентрі.
6 листопада 2018 р.
Великомученик Димитрія Солунський
Церковний календар: що відзначаємо 8 листопада Цього дня особливо вшановуємо великомученика Димитрія Солунського. Понад десять парафій єпархії відзначають храмове свято.
6 листопада 2018 р.
2 листопада 2018 р. У Волинській православній богословській академії. Світлина з сайта vpba.org.
У Луцьку освячено унікальну карту В домовому храмі Всіх святих землі Волинської ВПБА освячено вишиту всіма регіонами нашої держави мапу України та відслужено подячний молебень.
6 листопада 2018 р.
4 листопада 2018 р. Освячення пам'ятника Тарасу Шевченку у с. Підгайці. Світлини з сайту volyn24.com.
Освячено пам’ятник Шевченкові в Підгайцях Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття монумента Кобзареві в цьому селі Луцького районного деканату.
6 листопада 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери