Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
14 жовтня 2022 р. У Ковелі. Світлини з архіву протоієрея Івана Оринчака.
Єпархія вознесла покровські молитви за оборонців України На Покрову Пресвятої Богородиці та День захисників і захисниць України в Луцьку й інших деканатах відбулися особливі богослужіння.
16 жовтня 2022 р.
Куликовичі: перше престольне свято з архієреєм (оновлено) Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафію Покрови Пресвятої Богородиці в цьому селі Маневицького деканату...
16 жовтня 2022 р.
Вічна пам’ять старшому солдатові Юрію Головачеві Чин похорону в соборі Святої Трійці очолив голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко.
16 жовтня 2022 р.
Ківерці: потрійне свято у Покровському соборі У день святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, в соборі Покрови Пресвятої Богородиці цього міста пройшли урочистості, які очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
14 жовтня 2022 р.
Лучани попрощалися із трьома воїнами У кафедральному соборі Святої Трійці відспівали Сергія Ярмольського, Романа Стрельчука та Сергія Пенкалю...
13 жовтня 2022 р.
Жовтневий випуск нашої газети: традиційне й новаторське Вийшов у світ № 10 «Волинських єпархіальних відомостей», де найбільше звертаємо увагу на два матеріали – на більш відому тему та з більш несподіваним висновком...
12 жовтня 2022 р.
Митрополит Михаїл – на ракетні удари: даймо відповідь християн-патріотів Керуючий єпархією звертається до священнослужителів та парафіян із приводу масованих ракетних атак окупанта цими днями.
11 жовтня 2022 р.
У Луцьку – похорон лейтенанта Олександра Мартинюка Відспівування вбитого бійця в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці очолив голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко.
11 жовтня 2022 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні й радіо.
11 жовтня 2022 р.
Світлина з фейсбук сторінки Чернецтво Волині
Жидичинський монастир співпрацюватиме з міжнародною організацією Представники «Міжнародної православної благодійної організації» (ІОСС – «International Orthodox Christian Charities») побували в чоловічій обителі Святителя Миколая Чудотворця...
11 жовтня 2022 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери