Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Бучак Михайло, протоієрей
Протоієрей Михайло Бучак
22 травня 2020 р. Скорботні заходи у Луцьку. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Пом’янули загиблих на Донеччині воїнів-волинян У день Миколая Чудотворця священнослужителі взяли участь у скорботних заходах із нагоди шостої річниці загибелі волинських бійців 51-ї ОМБР під Волновахою...
24 травня 2020 р.
Свято-Покровський храм у Княгининку. Світлини з архіву протоієрея Михайла Бучака.
У Княгининку відзначають ювілей храму Першу літургію у храмі Покрови Пресвятої Богородиці цього села Луцького районного деканату відслужили 80 років тому.
27 квітня 2020 р.
25 березня 2020 р. Протоієрей Михайло Бучак. Кадр з відео священика.
Протоієрей Михайло Бучак започаткував проєкт, аби подолати страх Головний військовий капелан єпархії, настоятель парафії в с. Княгининок у «Фейсбуці» відповідав на запитання парафіян у форматі відеочату.
27 березня 2020 р.
«Важко бути з Христом в час коронавірусу» Головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак висловив своє занепокоєння через паніку, яка сіється у суспільстві і знецінює духовні цінності.
16 березня 2020 р.
22 січня 2020 р. Панахида по бійцеві «Азова» Сергієві Денисюку. Світлина з сайта kamin.rayon.in.ua
Попрощалися з бійцем ООС Духовенство єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла відслужило заупокійні відправи по бійцеві «Азова» Сергієві Денисюку, який пішов із життя 20 січня...
23 січня 2020 р.
10 січня 2019 р. Капелани у Рівненському обласному госпіталі, що в Клевані. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Єпархія повниться колядуванням та різдвяними заходами Духовенство, церковні колективи вітають із різдвяними святами владу, різні організації, військовиків та просто мирян, організовують благодійні акції або долучаються до них...
14 січня 2020 р.
2 січня 2020 р. Біля луцького Свято-Георгіївського храму (при ГУ Національної поліції у Волинській області). Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Головного капелана єпархії знов обрали очільником З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла в єпархії відбулися звітно-виборчі збори капеланів.
5 січня 2020 р.
Світлина з сайта konkurent.in.ua.
Священник розвіяв міф про високосний рік Протоієрей Михайло Бучак, поділився своїми міркуваннями з інформаційним агентством «Конкурент» щодо звершення таїнств, зокрема, вінчання, у високосний рік.
3 січня 2020 р.
27 грудня 2019 р. Капелани пишуть листа Віталію Марківу. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Капелани долучились до акції на підтримку нацгвардійця Військові священники з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла долучились до всеукраїнського флешмобу «Напиши листа Марківу».
29 грудня 2019 р.
12 грудня 2019 р. Заупокійна літія за за Сергієм Сиротою і Андрієм Войтовичем, які загинули від рук російських окупантів на Луганщині. Світлини з сайта volynpost.com
Віддали останню шану загиблим військовослужбовцям Духовенство відправило заупокійні богослужіння за Сергієм Сиротою і Андрієм Войтовичем, які загинули від рук російських окупантів на Луганщині...
16 грудня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери