Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
Центр християнського виховання дітей і молоді в Луцьку. Світлина з архіву закладу
АНОНС: Головна недільна школа єпархії оголошує набір вихованців У найближчу неділю Центр християнського виховання дітей і молоді в Луцьку розпочне прийом на навчання.
31 липня 2018 р.
22 липня 2018 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
По ділах воздасться вам, а не по розмовах Про свободу дій та відповідальність за свої вчинки говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці.
22 липня 2018 р.
1 липня 2018 р. Панахида за загиблим бійцем Андрієм Волосом. Світлини інформаційної служби  єпархії.
У Луцьку попрощалися із загиблим бійцем (оновлено) Воїна 24-бригади Андрія Волоса молитовно вшанували в кафедральному соборі Святої Трійці. Заупокійну літію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
3 липня 2018 р.
24 червня 2018 р. Випускники у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Священики благословили випускників У деканатах єпархії духовенство відправило молебні з нагоди випуску в загальноосвітніх навчальних закладах.
25 червня 2018 р.
Протоієрей Сергій Мельничук-Мартинюк
Найстаршому священикові єпархії – 85 Поважний ювілей відзначає протоієрей Сергій Мельничук-Мартинюк, клірик кафедрального собору Святої Трійці.
25 червня 2018 р.
24 червня 2018 р. Митпоролит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлини інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: батьки – не ходячий банкомат! Стосунки з ближніми слід вибудовувати на безкорисливій любові за прикладом євангельського сотника.
24 червня 2018 р.
Заупокійна літія за жертвами Другої світової війни. Світлина інформаційної служби єпархії
Корінь Другої світової війни – богоборство, сказав архієрей У чергову річницю початку німецько-радянської війни (найважчого етапу Другої світової) митрополит Луцький і Волинський Михаїл із духовенством кафедрального собору Святої Трійці відслужив заупокійну літію на меморіалі «Вічна слава» в обласному центрі.
22 червня 2018 р.
17 червня 2018 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Кадр із відео єпархіальної телестудії «Собор».
«Краще, щоб ти прийшов до храму, ніж тебе туди принесли», – архієрей Митрополит Луцький і Волинський Михаїл укотре нагадав про місію людини. Про це владика говорив під час проповіді в неділю 3-тю після П’ятдесятниці на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці...
17 червня 2018 р.
6 червня 2018 р. Духовенство і журналісти біля кафедрального собору Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Молитва за журналістів пройшла у головному храмі єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці очолив богослужіння з нагоди Дня журналіста – заупокійну літію по спочилих і молебень за здоров’я живих представників цієї професії...
6 червня 2018 р.
Владика: Господь торкнувся серця кожного Про зв’язок із Творцем говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді в неділю 1-шу після П’ятдесятниці на завершення Божественної Літургії у Свято-Троїцькому кафедральному соборі...
3 червня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери