Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
29 грудня 2019 р. Під час Літургії у храмі Преображення Господнього. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл відвідав луцьку парафію, що на Черничах У храмі Преображення Господнього (мікрорайон Черничі обласного центру) митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію.
1 січня 2020 р.
26 грудня 2019 р. Під час виступу у бібліотеці. Світлина з сайта voladm.gov.ua.
Священник ушанував Галшку Гулевичівну Протоієрей Василь Клочак взяв участь у вечорі історичного портрета «Непокорений дух волинянки», присвяченому найвідомішій українській меценатці.
29 грудня 2019 р.
26 грудня 2019 р. Під час зборів духовенства Луцького міського деканату. Світлина із «Фейсбук»-сторінки  парафії Холмської ікони Божої Матері.
Луцьке духовенство застерігає від вейпінгу Під час зборів священнослужителів Луцького міського деканату з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла ухвалено звернення щодо проблеми вейпінгу.
27 грудня 2019 р.
25 грудня 2019 р. Під час різдвяної Меси. Світлина з сайта Pravda.volyn.ua.
Різдво Христове: вітання римо-католикам Ігумен Никодим (Смілий) відвідав різдвяну месу в римсько-католицькому соборі Апостолів Петра й Павла, що в обласному центрі.
26 грудня 2019 р.
13 грудня 2019 р. Заупокійна літія по загиблих учасниках ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Світлина з сайта lutskrada.gov.ua
У Луцьку вшанували ліквідаторів ЧАЕС Клірик парафії ікони Холмської Богоматері священник Дмитро Черенюк із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла відслужив заупокійну літію по загиблих учасниках ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС...
16 грудня 2019 р.
13 грудня 2019 р. Освята меморіальної дошки на честь учасника АТО Андрія Волоса. Світлина з сайта lutskrada.gov.ua
Освятили меморіальну дошку на честь воїна Настоятель луцької парафії Йоана Золотоустого протоієрей Петро Атаманів освятив меморіальну дошку на честь свого парафіянина, учасника АТО Андрія Волоса, встановлену на фасаді ліцею, в якому він навчався, у день його народження...
16 грудня 2019 р.
8 грудня 2019 р. Перше заняття у недільній школі. Світлини з архіву протоієрея Віктора Михалевича
У Дитячій церкві – перше заняття При новій луцькій парафії Введення у храм Пресвятої Богородиці (вул. Конякіна, 25-В) почала функціонувати недільна школа...
9 грудня 2019 р.
4 грудня 2019 р. Престояльне свято парафії Введення у храм Пресвятої Богородиці у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Дитячій церкві правили в перше престольне свято Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в каплиці Введення у храм Пресвятої Богородиці, що в обласному центрі, та освятив її.
5 грудня 2019 р.
3 грудня 2019 р. Лекція для учнів 9-11 учнів гімназії №4. Світлини з «Фейсбук» сторінки парафії.
Священник про наслідки модних тенденцій За ініціативою луцького міського декана протоієрея Михайла Онищука в гімназії № 4 ім. Модеста Левицького обласного центру відбулась лекція...
4 грудня 2019 р.
27 листопада 2019 р. Новозбудований майданчик біля храму Апостола Филипа. Світлина з сайта pershyj.com.
На Филипа луцькій церкві подарували дитячий майданчик Такий дар отримала парафія Апостола Филипа в день престольного празника, повідомив сайт pershyj.com.
29 листопада 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери