Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
Вхід Господній у Єрусалим
9 квітня – Вхід Господній у Єрусалим Вхід Господній у Єрусалим, або, як кажуть у народі, Вербниця, Вербна неділя, – одне із дванадцяти великих свят у році, що відзначається за тиждень до Великодня.
6 квітня 2017 р.
2 квітня 2017 р. Міжконфесійна молитва за перемогу і встановлення справедливого миру на Театральному майдані Луцька перед фотостендом героїв «Небесної сотні» та загиблих воїнів АТО. Очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку молилися за перемогу і мир (оновлено) На Театральному майдані міста перед фотостендом героїв «Небесної сотні» та загиблих воїнів АТО відправили міжконфесійну молитву за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру. Богослужіння очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
4 квітня 2017 р.
Духовенство єпархії прозвітувало про діяльність У Луцьку відбулися щорічні збори духовенства всіх деканатів, на яких обговорили життя громад у 2016 р. Вони проходили у Волинській православній богословській академії...
19 березня 2017 р.
14 березня 2017 р. Молебінь у кафедральному соборі Святої Трійці з нагоди Дня українського добровольця. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила День українського добровольця З нагоди Дня українського добровольця у Луцьку відбулися заходи за участі духовенства єпархії.
14 березня 2017 р.
Волинські єпархіальні відомості
Читайте березневе число «Волинських єпархіальних відомостей» У № 3 часопису нашої єпархії привертають увагу насамперед постові публікації: у рубриці «З церковного календаря» тлумачиться євангельське читання четвертої неділі Чотиридесятниці (про зцілення юнака, одержимого бісом), в «Азах православ’я» – короткий допис у запитаннях і відповідях «Як провести Великий піст?»
9 березня 2017 р.
АНОНС: Єпархіальні передачі ближчим часом Інформаційно-видавничий центр єпархії запрошує дивитися й слухати церковні програми у ЗМІ...
27 лютого 2017 р.
11 – 12 лютого 2017 р. Представники нашої єпархії на Всеукраїнському з’їзді православної молоді. Світлина з архіву Владислава Дацюка.
Волиняни взяли участь у Всеукраїнському з’їзді православної молоді У цьому зібранні, що відбулося в Київській православній богословській академії, були учасниками представники молоді нашої єпархії та протоієреї Юрій Близнюк й Петро Стеблина.
14 лютого 2017 р.
11 січня 2017 р. Колядки для працівників Луцької міської ради. Світлина з сайта lutskrada.gov.ua
З нагоди Різдва Христового у єпархії відбулися заходи (оновлено) У деканатах єпархії пройшли заходи за участю священичих, церковних, аматорських хорів та вихованців недільних шкіл...
17 січня 2017 р.
Різдвяне послання митрополита Луцького і Волинського Михаїла 2017 р.
Різдвяне послання митрополита Луцького і Волинського Михаїла Керуючий єпархією звернувся до священнослужителів, ченців і мирян Волині з нагоди Різдва Христового, яке незабаром Церква святкуватиме.
23 грудня 2016 р.
Що цікавого у грудневих «Волинських єпархіальних відомостях»? «Щороку під Різдво українці починають перейматися питанням: чому не всі християни святкують його в один день?...
11 грудня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери