Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Сидор Андрій, протоієрей
Протоієрей Андрій Сидор
Лобачівка: перша Літургія в ПЦУ Службу Божу в храмі Святої Трійці цього села Горохівського деканату відправили в Прощену неділю, повідомив декан протоієрей Андрій Сидор...
14 березня 2019 р.
10 лютого 2019 р. Під час Богослужіння у с. Мерва Горохівського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей відвідав нові парафії на Горохівщині У неділю 37-му після П’ятдесятниці митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив візитацію до тих громад Горохівського деканату, які возз’єдналися з ПЦУ.
12 лютого 2019 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із настоятелем парафії с. Мерва протоієреєм Павлом Кліцуком. Світлина інформаційної служби єпархії.
На Горохівщині громада МП увійшла в ПЦУ Парафія Різдва Пресвятої Богородиці в с. Мерва у день Різдва Христового перейшла з Московського Патріархату в Православну Церкву України.
10 січня 2019 р.
Тримісячна Єва Грибок
У Горохові новий рік розпочали з доброї справи Парафія Вознесіння Господнього цього міста пожертвувала гроші на лікування хворої дитини. Про це повідомив настоятель громади протоієрей Андрій Сидор.
3 січня 2019 р.
15 грудня 2018 р. Капелани під час Об'єднавчого Собору. Світлина з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Як єпархія вболівала за Об’єднавчий Собор У той час як делегати Об’єднавчого Собору проводили засідання в Софії Київській, численні священики й миряни молитовно підтримували їх поруч, на Софійській площі.
21 грудня 2018 р.
28 листопада 2018 р. Храм Воздвиження Хреста Господнього в Угринові. Світлини інформаційної служби єпархії.
Керуючий єпархією відвідав парафію в Угринові Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в храмі Воздвиження хреста Господнього в с. Угринів Горохівського деканату.
30 жовтня 2018 р.
28 серпня 2018 р. Церква Успіння Пресвятої Богородиці в с. Буркачі Горохівського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
Буркачі: владика очолив ювілей храму У день престольного свята, з нагоди 20-річчя освячення храму Успіння Пресвятої Богородиці у цьому селі Горохівського деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив Божественну Літургію...
29 серпня 2018 р.
12 серпня 2018 р. Освячення міні-поля у Горохові. Світлини з архіву протоієрея Андрія Сидора.
У Горохові освятили спортивне поле Декан протоієрей Андрій Сидор відправив чин освяти невеликого спортивного поля для дітей біля центрального стадіону в цьому райцентрі.
14 серпня 2018 р.
31 липня 2018 р. Учасники літнього табору горохівського деканату. Світлини з архіву протоієрея Андрія Сидора
Духовенство Горохівщини організувало дитячий табір Громада Вознесіння Господнього, що у Горохові, й зокрема, її клірик священик Валерій Братунь, влаштували літній відпочинок для дітей неподалік с. Пляшева під Берестечком...
2 серпня 2018 р.
15 липня 2018 р. Освята каплиці в с. Уманці Горохівського деканату. Світлина з архіву протоієеря Андрія Сидора
В Уманцях – нова каплиця У цьому селі Горохівського деканату освятили божницю на честь Святителя Миколая Чудотворця...
16 липня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери