Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
Президентр РФ Володимир Путін нагороджує митрополита Онуфрія (Березовського)
Московський Патріархат уводить в оману своїх вірних Митрополит Луцький і Волинський Михаїл прокоментував акції протестів, організовані ієрархами УПЦ (МП) проти прийняття законопроектів № 4128 та № 4511.
18 травня 2017 р.
13 травня 2017 р. Парк імені Данила Галицького у с. Жидичин. Світлина з архіву архімандрита Константина (Марченка).
Жидичин: біля монастиря буде парк 21 травня, о 16.30, у цьому селі Ківерецького деканату відбудеться відкриття парку ім. Данила Галицького – поблизу чоловічої обителі Святителя Миколая Чудотворця.
15 травня 2017 р.
13 травня 2017 р. Панахида у новоствореному сквері Героїв «Небесного Легіону». Світлина з архіву протоієрей Михайла Бучака.
У Луцьку відкрили сквер Героїв «Небесного Легіону» Військові капелани відправили панахиду за загиблими волинськими героями перед висадкою новоствореного скверу.
15 травня 2017 р.
14 травня 2017 р. Представники єпархії у заходах з нагоди Дня матері. Світлина інформаційної служби єпархії.
Представники єпархії відзначили День матері З нагоди цього свята священнослужителі та студенти Волинської православної богословської академії взяли участь у заходах.
15 травня 2017 р.
9 травня 2017 р. Освята пам’ятних знаків у селах Дубове та Білашів Ковельського районного деканату. Світлини з архіву протоієрея Івана Бониса
На Ковельщині освячено меморіальні знаки до Дня пам’яті та примирення З нагоди 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ковельський районний декан освятив меморіальні знаки...
10 травня 2017 р.
6 травня 2017 р. ВІідкриття Всеукраїнської військово-патріотичної теренової гри у національному природному парку «Цуманська Пуща». Світлина з сайту volynnews.com.
Священик благословив змагання «Звитяга – 2017» Цуманський декан протоієрей Тарас Манелюк взяв участь у відкритті Всеукраїнської військово-патріотичної гри у національному природному парку «Цуманська Пуща».
8 травня 2017 р.
5 травня 2017 р. Перепоховання загиблих у Другій світової війні в урочищі Мар'їна. Світлина з архіву протоієрея Матвій Олійника.
На Ковельщині перепоховали останки солдатів Другої світової війни В урочищі Мар’їна духовенство ковельських міського та районного деканатів відслужило панахиду за упокій воїнів, полеглих у роки Другої світової війни.
8 травня 2017 р.
8 травня 2017 р. Панахида з нагоди Дня пам'яті та примирення на меморіальному комплексі
До Дня пам’яті та примирення відслужено панахиду З нагоди 72-ї річниці перемоги над гітлерівською Німеччиною митрополит Луцький і Волинський разом із духовенством кафедрального собору відправили панахиду.
8 травня 2017 р.
5 травня 2017 р. Митрополит Луцький і Волинський під час благодійного аукціону у ВПБА. Світлина з сайту volyn24.com.
У Луцьку зібрали гроші на лікування волинських «кіборгів» У Волинській православній богословській академії відбувся благодійний аукціон, на якому збирали кошти на реабілітацію бійців.
7 травня 2017 р.
1 травня 2017 р. Волинські капелани на Донбасі. Світлини з архіву протоієрея Матвія Олійника і священика Олександра Вронського
Капелани з різних деканатів знову їздили в зону АТО Дві групи військових священиків із Луцького міського, Камінь-Каширського, Ківерецького та Ковельського районного благочинь побували на Донбасі...
5 травня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери