Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниОзерці: 25 років від першого Богослужіння
Новини

Озерці: 25 років від першого Богослужіння

13 липня 2019 р. В Озерцях. Світлина інформаційної служби єпархії.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл уперше побував на парафії Воздвиження хреста Господнього в с. Озерці Горохівського деканату, яка взимку цього року ввійшла в Православну церкву України.

Як розповів настоятель громади священник Петро Янюк, храм тут розпочали будувати на початку 90-х років минулого століття. Першу службу відправили 12 липня 1994 р.

З нагоди 25-ліття владика очолив Божественну літургію, а на її завершення виголосив проповідь, наголосивши на важливості духовного підходу до своєї повсякденної праці. Тобто, виконувати кожну справу слід не лише добре, але й з любов’ю. Адже духовність – «це коли живеш в любові», пояснює архієрей. «Роби не як для кума, а як для Христа» і тоді 90% твоїх проблем зникнуть, упевнений високопреосвященний.

Крім о. Петра разом із митрополитом служили декан протоієрей Андрій Сидор та інше духовенство. На завершення відправи вручено церковну нагороду активній парафіянці та жертводавиці Тетяні Новосад.

16 липня 2019 р. Інші новини за рубриками: Горохівський деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Андрій Сидор, Священник Петро Янюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери