Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКазмірук Олександр, протоієрейАрхієрей відвідав коршівську парафію
Новини

Архієрей відвідав коршівську парафію

6 жовтня 2019 р. Храм Воздвиження хреста Господнього с. Коршів. Світлина інформаційної служби єпархії.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив візит до громади Воздвиження хреста Господнього с. Коршів Луцького районного деканату – вперше після її переходу в ПЦУ.

У проповіді високопреосвященний пояснив значення поняття «Церква». Коли ми говоримо, що йдемо до церкви, варто розуміти, що Церква – це єпископ і народ. Тобто ми як віруючі люди своїми молитвами наповнюємо храм. Саме такий сенс варто вкладати у це поняття, пояснив архіпастир. «Не в стіни, не в форму, а в зміст», – підкреслив керуючий єпархією.

Разом з архієреєм служили луцький районний декан протоієрей Володимир Присяжнюк, настоятель парафії протоієрей Олександр Казмірук, інше духовенство міського та районного деканатів.

За Богослужінням о. Олександра нагороджено черговою священничою відзнакою. Також владика Михаїл вручив нагороди голові РДА Тарасові Яковлеву, сільській голові Марії Тарасюк, іншим жертводавцям та активним парафіянам.

8 жовтня 2019 р. Інші новини за рубриками: Луцький районний деканат, Протоієрей Олександр Казмірук, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Володимир Присяжнюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери