Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
4 грудня 2019 р. Престояльне свято парафії Введення у храм Пресвятої Богородиці у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Дитячій церкві правили в перше престольне свято Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в каплиці Введення у храм Пресвятої Богородиці, що в обласному центрі, та освятив її.
5 грудня 2019 р.
Великомучениця Катерина
Церковний календар: що відзначаємо 7 грудня Цього дня особливо вшановуємо великомученицю Катерину, у двох церквах нашої єпархії – престольний празник.
5 грудня 2019 р.
Владика Михаїл: Святкуючи, пам’ятаймо про техніку безпеки Митрополит Луцький і Волинський звертає увагу священників і мирян, що під час Різдвяних святкувань, у які ми незабаром увійдемо, потрібно не забувати про техніку протипожежної безпеки.
5 грудня 2019 р.
3 грудня 2019 р. Лекція для учнів 9-11 учнів гімназії №4. Світлини з «Фейсбук» сторінки парафії.
Священник про наслідки модних тенденцій За ініціативою луцького міського декана протоієрея Михайла Онищука в гімназії № 4 ім. Модеста Левицького обласного центру відбулась лекція...
4 грудня 2019 р.
29 листопада 2019 р. Під час візиту до Фанару.
Волиняни у Царгороді: підсумки На запрошення Вселенського Патріарха Варфоломія делегація нашої єпархії на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом звершила візит до Фанару...
4 грудня 2019 р.
АНОНС: Презентація книги ЛЛюдмила Стрільчук та Андрій Нінічук представлять свою книжку «Війна пам’яті та війни пам’ятників у сучасних українсько-польських відносинах»...
3 грудня 2019 р.
Братство відзначило ювілей Інституту дослідів Волині Настоятель парафії Воскресіння Господнього в с. Гаразджа священник Ярослав Черенюк побував у Києві, взявши участь в засіданні з нагоди 70-річчя Інституту дослідів Волині...
2 грудня 2019 р.
Введення в храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії
Церковний календар: що відзначаємо 4 грудня Цього дня – одне з дванадцяти великих свят: Введення в храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, а дві парафії нашої єпархії мають престольний празник.
2 грудня 2019 р.
Світлини з «Фейсбук»-сторінки недільної школи.
Вихованці недільної школи створили унікальні ікони Учнів Центру християнського виховання дітей та молоді в Луцьку навчали писати технікою народного малярства на склі. Про це повідомлено на сторінці Центру у «Фейсбуці».
2 грудня 2019 р.
29 липня 2019 р. Акція «Свічкова хода» на підтримку людей інфіковаліних ВІЛ/СНІД. Світлина інормаційної служби єпархії.
Священник на Всесвітньому дні боротьби зі СНІДом Викладач ВПБА, настоятель парафії Святої Трійці в селі Липини Луцького районного деканату протоієрей Микола Цап’юк побував на акції «Свічкова хода».
1 грудня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери