Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
12 липня 2019 р. Під час відкриття виставки. Світлина з сайта volynnews.com.
Віцеканцлер єпархії – на відкритті «Сакрального простору» Протоієрей Олександр Безкоровайний взяв участь у вернісажі творів сакрального мистецтва Юрія Нікітіна. Виставку відкрили у Музеї волинської ікони.
17 липня 2019 р.
Викладач ВПБА потребує допомоги Колишній викладач Волинської православної богословської академії Володимир Єрмилов захворів важкою формою діабету та гепатитом С, через що стрімко почав втрачати зір.
17 липня 2019 р.
14 липня 2019 р. У Берестечку. Світлина інформаційної служби єпархії.
Освячено престіл собору в Берестечку Митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершив чин освяти та Божественну літургію в середньому ярусі собору Святої Трійці, що в цьому місті Горохівського деканату.
17 липня 2019 р.
У домовому храмі Великомучениці Катерини. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: 10-ліття відродження луцького монастиря 24 липня в жіночій обителі Святителя Василія Великого (просп. Волі, 2) – урочисте Богослужіння з нагоди 10-ї річниці відродження монастиря і освяти престолу в його домовому храмі.
16 липня 2019 р.
13 липня 2019 р. В Озерцях. Світлина інформаційної служби єпархії.
Озерці: 25 років від першого Богослужіння Митрополит Луцький і Волинський Михаїл уперше побував на парафії Воздвиження хреста Господнього в с. Озерці Горохівського деканату, яка взимку цього року ввійшла в Православну церкву України.
16 липня 2019 р.
12 липня 2019 р. У Голобах. Світлини інформаційної служби єпархії.
Митрополит Михаїл відвідав Голоби З нагоди престольного свята та 10-річчя освяти храму Апостолів Петра й Павла в цьому селищі Ковельського районного деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію.
16 липня 2019 р.
11 липня 2019 р. Капелани на молитовному стоянні перед Верховною Радою на підтримку прийняття закону про капеланську діяльність у другому читанні. Світлина з сайта religionpravda.com.ua
Капелани – за прийняття закону про капеланство Військові священники нашої єпархії взяли участь у молитовному стоянні перед Верховною Радою на підтримку прийняття закону про капеланську діяльність у другому читанні...
12 липня 2019 р.
6 липня 2019 р. В с. Романів Луцького районного деканату. Світлина з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка
Жнива розпочинають з молитви Із початком збирання урожаю душпастирі благословляють мирян на сільськогосподарські роботи...
10 липня 2019 р.
Картина з виставки «Минають дні». Світлина з архіву Ярослави Яворської.
В «Образі» – виставка Едуарда Бельського У галереї сакрального та образотворчого мистецтва «Образ» відкрили персональну виставку живопису художника Едуарда Бельського (Словенія) «Минають дні».
9 липня 2019 р.
7 липня 2019 р. В с. Рованці Луцького районного деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
У Рованцях побудують каплицю Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив хрест, встановлений на березі Стиру, де постане водосвятна божниця, на парафії Великомученика й цілителя Пантелеймона с. Рованці Луцького районного деканату...
8 липня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери