Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Апостол Андрій Первозваний
13 грудня – апостола Андрія Первозваного Храмові свята цього дня відзначають громади в Луцькому й Володимирському районних деканатах, а також у Горохівському та Ківерецькому.
12 грудня 2016 р.
Що цікавого у грудневих «Волинських єпархіальних відомостях»? «Щороку під Різдво українці починають перейматися питанням: чому не всі християни святкують його в один день?...
11 грудня 2016 р.
1 грудня 2016 р. Відкриття пам'ятника закатованому воїну УПА. Світлина з сайту visnyk.lutsk.ua.
Голова Луцького братства поставив пам’ятник героєві УПА У с. Сереховичі Старовижівського деканату відкрили новий меморіальний знак на могилі воїна УПА Йона Шишкевича.
9 грудня 2016 р.
9 грудня 2016 р. Ммитрополит Луцький і Волинський Михаїл на урочистостях з нагоди 50-річчя від створення Луцького району в облмуздрамтеатрі ім. Т.Г.Шевченка. Світлини інформаційної служби єпархії.
Відзначили 50-ліття Луцького району Митрополит Луцький і Волинський Михаїл побував на урочистостях з нагоди ювілею створення Луцького району. Дійство відбувалося в облмуздрамтеатрі ім. Т. Шевченка.
9 грудня 2016 р.
Митрополитові подякувало командування ОТУ «Маріуполь» До канцелярії Управління єпархії надійшов лист із Антитерористичного центру при СБУ.
8 грудня 2016 р.
6 грудня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у студії телепередачі «Що каже священик».
Телепередача «Що каже священик?»: 50-й випуск На державному телеканалі «Нова Волинь» вийшла ювілейна єпархіальна програма «Що каже священик».
8 грудня 2016 р.
Єпархіальний відеоканал
П’ять років тому запрацював єпархіальний відеоканал До невеликого, але все ж ювілею канал Youtube.com/PravoslaviaVolyni пропонує переглядати понад 1300 відео, має 464 підписники та більше 413 тис. переглядів.
8 грудня 2016 р.
Престольне свято в Катеринівському храмі Луцького жіночого монастиря. Світлина інформаційної служби єпархії
Престольний празник у луцькому монастирі З нагоди храмового торжества домової церкви Великомучениці Катерини жіночого Василівського монастиря (просп. Волі, 2, за кафедральним собором Святої Трійці) митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Богослужіння.
8 грудня 2016 р.
Митрополит Михаїл освячує накупольні хрести для храму Великомучениці Катерини в Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку архієрей освятив накупольний хрест У день великомучениці Катерини митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив чин освячення хреста для поставлення його на бані майбутньої церкви на честь Божої угодниці (вул. Ветеранів, 1а). Перед цим владика очолив Службу в тимчасовому храмі з нагоди престольного празника.
8 грудня 2016 р.
5 грудня 2016 р. Декан монастирів єпархії, намісник чоловічої обителі Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату, прес-секретар єпархії архімандрит Константин (Марченко). Світлини з сайта Volyn24.com
Архімандрит поділився роздумами про книги, Церкву й ультрапатріотизм Архімандрит Константин (Марченко) взяв участь в акції інтернет-видання «Волинь 24»: біля книжкових полиць міркував про книговидання, читання тощо...
7 грудня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери